TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100 RON

Garantie

Prin prezentul certificat garantam functionarea la parametrii proiectati a echipamentului Difuzor de aromaterapie conform Instructiunilor de utilizare.

Termeni și condiții de garanție

Conditiile de garantie se asigura în conformitate cu ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Perioada de garanție legala este de 24 luni care incepe de la data livrarii.

Garantia se va asigura in baza facturii de achizitie.

Termen de reparație

Termenul maxim de soluționare este de 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta, în baza unui document de predare-preluare.

Aducerea la stadiul normal de funcționare se poate efectua prin:

  • depanarea / reparația produsului;
  • înlocuirea parțială sau integrală a produsului;
  • înlocuirea cu produse cu perfomanțe cel puțin similare / egale cu ale produsului ce nu poate fi reparat sau înlocuit cu același model;
  • returnarea contravalorii produsului în situația în care reparația sau înlocuirea nu sunt posibile.

Procedura de trimitere a produselor în garanție

Pentru produsele livrate prin curier, in caz de defectiune aparuta in perioada de garantie, livrarea produselor catre noi se va face doar dupa ce s-a incercat remedierea defectului la telefon / mail si doar prin curierul agreat de firma noastra, in caz contrar dvs urmand sa achitati taxele de transport.

Va rugam sa trimiteti produsul cu cutia originala si toate accesoriile plus factura de achizitie, iar alaturi de produs o fisa care sa contina:

  • nume, prenume, telefon, adresa de retur
  • defect-ul produsului explicat cat mai clar
  • copie dupa certificatul de garantie

Garantia nu se acorda in cazul defectelor survenite la transport, defectelor fizice, defecte care nu sunt in sarcina producatorului, provocate de factori externi si garantia nu se acorda pentru produse consumabile.

Garantia nu se acorda produselor, partilor de produs sau componentelor care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, folosirii neconforme cu instructiunile sau accidentelor de transport. De asemenea se va refuza asigurarea garantiei pentru produsele care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte, produse la care lipsesc aceste sigilii si etichete, produse la care seriile au fost schimbate de la un produs la altul, produse la care seriile sau sigiliile nu sunt vizibile, produsele care prezinta semne de lovire, crăpături  sau prezintă urme de utilizare în condiții neadecvate sau in cazul pierderii documentelor care atesta garantia.